FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar på rökt torsk med ostronmajonnäs, citronpärlor, rättika 
och kataifi – för två   185

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   115
 

Fänkålsmarinerad Färölax på kryddflarn med dillroyal, hollandaisemajjo 
och laxrom   165

Bläckfisk från Nordsjön med yoghurtkräm, zuccini, riven fetaost, 
persilja och citron     175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   175
 

Gratinerad potatiscrëpe med rödräkor, parmesan, picklad citron 
och räksmör   195

Svampsmörgås med lagrad prästost, löjrom, rågbröd, dill 
och gräddfilskvarg   195

Bakad rödtunga med skaldjursravioli, picklad endive, broccoli 
och vitvinssås   195

Kryddstekt kyckling med krispig polenta, gulbetor, ramslök och örtsky   195

BBQ-glacerad kalventrecote med ”potatisgratäng”, chimichurri 
och  picklade senapskorn    215
 

Rabarbersoppa med kokoskräm, mandel och krispig mazarin   110

Chokladparfait på chokladbotten med chokladsmulor      95

Nyfriterad munk med hasselnötsglass, rostade hasselnötter 
och kaffeganache   120

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   120

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt



Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.