FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med chili, ingefära, sojapärlor, laxrom, rättika 
och kataifi – för två  185

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   115
 

Citronmarinerad färsk makrill med yoghurtkräm, saltad gurka 
och potatiskrutonger   165

Nudlar av kammussla med fetaost, zucchini, krossad tomat, persilja 
och citron   175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   175
 

Stuvade makaroner ”vongole” med hjärtmussla, fänkål 
och vitlökskrutonger   195

Kantarellsmörgås med kryddost, stenbitsrom, inlagd purjolök, rågbröd 
och gräddfil    195

Grillad isbergssallad med bakad torsk, salladsås 
och fläderpicklad silverlök   195

Kryddstekt benfri fläskkotlett med forellromsås, glaserad spetskål 
och tändstickspotatis   195

BBQ-glacerad kalventrecote med ”potatisgratäng”, chimichurri 
och  picklade senapskorn    215
 

Basilikasockrade jordgubbar med mascarponeglass, fläder 
och jordgubbsconsommé   110

Smultronparfait med mandel och krossade kakor   95

Nyfriterad munk med hasselnötsglass, rostade hasselnötter 
och kaffeganache   120

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   120

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Från den 8 juli tar lunchen sommarlov. Vi öppnar som vanligt igen den 12 augusti.