FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Laxtartar med chili, ingefära, sojatapioka, laxrom, pumpa och khataifi–   för två   185

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta och hemkärnat   smör   115
 

Citronmarinerad strömmingsfilé med krossade tomater, oliver, rostat bröd och vitlök    165

Bläckfisk från Nordsjön med yoghurtkräm, zuccini, riven fetaost, persilja och citron     175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   175
 

Kallrökt röding bakad i paket med potatisterrin, fänkål, purjolök, laxrom och Sandefjordsås   185

Kantarellsmörgås med Havgusost, egensaltad stenbitsrom, rågbröd, dill och gräddfilskvarg    195

Kräftmousseline med purjolöksconfit, krondill, kräftsås, laxrom och  brödflarn    210

Mandelpotatispuré med BBQ-bakad fläsksida, karljohanssvamp, syrad lök
och parmesan    195

Våra egna lammisterband med dillstuvad spetskål, lammrostbiff, rödbetor och senapsfrön    210
 

Chokladpudding med hasselnötskrokant och lättvispad grädde    110

Varm brödpudding med stekt äppelglass och kavring    120

Nyfriterad munk med rårörda svarta vinbär, färskostglass och rostad havre   120

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass och kolasås   120

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.