FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med chili, ingefära, sojapärlor, laxrom, rättika 
och kataifi – för två  185

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   115
 

Citronmarinerad färsk makrill med yoghurtkräm, saltad gurka 
och potatiskrutonger   165

Bläckfisk från Nordsjön med ostronmajonnäs, zuccini, riven fetaost, 
persilja och citron     175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   175
 

Vit sparris bakad i paket med bearnaisesås, mandel 
och tändstickspotatis   195

Räksmörgås ”chili cheese” med lagrad cheddar, jalapeño, rågbröd 
och gräddfilskvarg    195

Smörstekt abborre med gaffelmosad potatis, confikokt lök, rädisor 
och forellrom195

Kryddstekt kyckling med krispig polenta, gulbetor, ramslök och örtsky   195

BBQ-glacerad kalventrecote med ”potatisgratäng”, chimichurri 
och  picklade senapskorn    215
 

Rabarbersoppa med kokoskräm, mandel och krispig mazarin   110

Jordgubbsparfait med mandel och krossade kakor   95

Nyfriterad munk med hasselnötsglass, rostade hasselnötter 
och kaffeganache   120

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   120

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt



Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.