Middag
Struva med vispad anklever, parmesan och portvin 110
Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök 115
Tartar av Färölax med chili, ingefära, macadamianötter, sojatapioka och kataifi – för två 195
Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta
och hemkärnat smör 125
Matjessill från Norröna med rökt majonnäs, löskokt ägg, potatiskrutong
och silverlök 165
Bläckfisk från Nordsjön med chorizomajo, zuccini, gröna oliver och riven fetaost 185
Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi
och gurka 155
Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter 185
Toast Melba med tryffel, kastanjechampinjoner, ett stekt ägg och hasselnötter 195
Svampsmörgås med Västerbottensost, löjrom, rågbröd, dill
och gräddfilskvarg 210
Röding bakad i paket med forellromsås, purjolök, potatistortilla, fänkål
och pommes pinnes 225
Våra egna lammisterband med dillstuvad spetskål, rödbetor och picklade senapsfrön 195
Glacerat ankbröst med kryddsky, krispig polenta, pumpakräm och isad endive 215
Chokladglass med inkokta björnbär och mandelkrokant 115
Punschparfait med blåbär, ädelost och rostad kavring 110
Nyfriterad munk med äppelkompott, hasselnötsglass
och hasselnötsgranola 125
Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass
och kolasås 125
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.