FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av kallrökt gös med curry, picklad kålrot, äpple 
och kataifi – för två   195

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   125
 

Matjessill från Norröna  med rökt majonnäs, löskokt ägg, potatiskrutong 
och silverlök   165

Gravad hälleflundra med kräftfritters, rimmad gurka, lagrad ost 
och mandel   175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   185
 

Stuvade makaroner med rödräkor, fänkål, tomat, parmesan 
och skaldjurssås   195

Kantarellsmörgås med Västerbottensost, stenbitsrom, rågbröd, dill 
och gräddfilskvarg   195

Röding bakad i paket med forellromsås, purjolök, potatistortilla, fänkål 
och pommes pinnes   225

Krispig fläsksida med café de Parissås, potatissallad, färsklök 
och spetskål  195

Kryddstekt kalv med grillad isbergssallad, chorizo, morot 
och gröna oliver   225
 

Varm mandelkaka med citronglass, hallonkompott, picklad fläder 
och brynt smör    125

Punschparfait med blåbär, ädelost och rostad kavring   110

Nyfriterad munk med äppelkompott, hasselnötsglass 
och hasselnötsgranola   125

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   125

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.