FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med chili, ingefära, macadamianötter, sojatapioka och kataifi – för två   195

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   125
 

Matjessill från Norröna med Västerbottenroyale, potatiskrutonger, löjrom 
och silverlök   165

Bläckfisk från Nordsjön med chorizomajo, zuccini, gröna oliver 
och riven fetaost   185

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   185
 

Toast Melba med tryffel, kastanjechampinjoner, ett stekt ägg 
och hasselnötter   195

Svampsmörgås med kryddost, löjrom, rågbröd, dill 
och gräddfilskvarg   210

Hummerfylld rödtunga med bakad tomat, röd curry, mandel och rättika   235

Våra egna lammisterband med dillstuvad spetskål, rödbetor och picklade senapsfrön   205

Kryddstekt reninnanlår med friterad potatisgratäng, aubergine 
och grönpeppar   235
 

Chokladglass med inkokta körsbär och mandelkrokant    115

Kokosparfait med karamellbakad ananas, kokostoppar och yoghurt   110

Nyfriterad saffransmunk med kryddglass, björnbärskompott, rostad vit choklad och havre   125

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   125

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.