FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med hovmästarkräm, picklad kålrot, laxrom 
och kataifi – för två   195

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   125
 

Varmrökt makrill på potatistoast med löjrom, saltgurka, picklade senapsfrön och äpple   165

Kryddmarinerad tonfisk med vattenmelon, yoghurt, gröna oliver 
och rostade frön   175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   185
 

Stuvade makaroner med rödräkor, fänkål, tomat, parmesan 
och skaldjurssås   195

Kantarellsmörgås med Västerbottensost, stenbitsrom, rågbröd, dill 
och gräddfilskvarg   195

Smörstekt torsk med färskpotatis, hollandaisesås, brödkrutonger 
och forellrom   225

Krispig fläsksida med café de Parissås, potatissallad, färsklök 
och spetskål  195

Grillad bogfilé av nöt med potatisgratäng, mangold 
och fylld champinjon   225
 

Karamelliserad ugnspannkaka med vit choklad, smultronglass och marinerade jordgubbar      125

Yoghurtparfait med rabarber, mandel och rostad vit choklad   110

Nyfriterad munk med chokladkräm, bananglass och pistagenötter   125

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   125

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag Stängt
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt