FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med chili, ingefära, macadamianötter, sojatapioka och kataifi – för två   195

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   125
 

Matjessill från Norröna  med rökt majonnäs, löskokt ägg, potatiskrutong 
och silverlök   165

Bläckfisk från Nordsjön med chorizomajo, zuccini, gröna oliver och riven fetaost   185

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   185
 

Toast Melba med tryffel, kastanjechampinjoner, ett stekt ägg och hasselnötter   195

Svampsmörgås med Västerbottensost, löjrom, rågbröd, dill 
och gräddfilskvarg   210

Röding bakad i paket med forellromsås, purjolök, potatistortilla, fänkål 
och pommes pinnes   225

Våra egna lammisterband med dillstuvad spetskål, rödbetor och picklade senapsfrön   195

Glacerat ankbröst med kryddsky, krispig polenta, pumpakräm och isad endive    215
 

Chokladglass med inkokta björnbär och mandelkrokant    115

Punschparfait med blåbär, ädelost och rostad kavring   110

Nyfriterad munk med äppelkompott, hasselnötsglass 
och hasselnötsgranola   125

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   125

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.