FUJI6619

Middag

Struva med vispad anklever, parmesan och portvin   110

Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök   115

Tartar av Färölax med Caesarmajjo, rättika, och baconkryddad kataifi 
– för två   185

Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta 
och hemkärnat smör   115
 

Räktartar med potatiskrutonger, chili, ingefära, silkesomelett 
och inlagda druvor  165

Bläckfisk från nordsjön med grillad lökmajonnäs, zucchini, citron 
och riven fetaost   175

Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi 
och gurka   155

Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter   175
 

Kryddsotad röding bakad i paket med potatisterrin, spetskål, silverlök 
och sandefjordsås   195

Svampsmörgås med Västerbottensost, löjrom, inlagd purjolök, rågbröd 
och gräddfil   195

Bakad rödtunga med kräftravioli, purjolök, fleuronger, krondill 
och kräftsås   205

Mandelpotatispuré med BBQ-bakad fläsksida, karljohanssvamp, syrad lök 
och parmesan   195

Kalventrecote med friterad potatisgratäng, fylld champinjon 
och inlagd aubergine      215
 

Chokladpudding med brända mandlar, inlagda körsbär och amarettogrädde   110

Lakritsparfait med lemoncurd och salmiakcrust   95

Nyfriterad munk med kardemummaglass, äppelkompott och rostad havre   120

Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass 
och kolasås   120

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.