Middag
Struva med vispad anklever, parmesan och portvin 110
Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök 115
Tartar av Färölax med Caesarmajjo, rättika, och baconkryddad kataifi
– för två 185
Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta
och hemkärnat smör 115
Räktartar med potatiskrutonger, chili, ingefära, silkesomelett
och inlagda druvor 165
Bläckfisk från nordsjön med grillad lökmajonnäs, zucchini, citron
och riven fetaost 175
Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi
och gurka 155
Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter 175
Kryddsotad röding bakad i paket med potatisterrin, spetskål, silverlök
och sandefjordsås 195
Svampsmörgås med Västerbottensost, löjrom, inlagd purjolök, rågbröd
och gräddfil 195
Bakad rödtunga med kräftravioli, purjolök, fleuronger, krondill
och kräftsås 205
Mandelpotatispuré med BBQ-bakad fläsksida, karljohanssvamp, syrad lök
och parmesan 195
Kalventrecote med friterad potatisgratäng, fylld champinjon
och inlagd aubergine 215
Chokladpudding med brända mandlar, inlagda körsbär och amarettogrädde 110
Lakritsparfait med lemoncurd och salmiakcrust 95
Nyfriterad munk med kardemummaglass, äppelkompott och rostad havre 120
Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass
och kolasås 120
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.