
Middag
Struva med vispad anklever, parmesan och portvin 110
Hasselbackspotatis med löjrom, smetana och färsklök 115
Tartar av Färölax med hovmästarkräm, picklad kålrot, laxrom
och kataifi – för två 195
Brödservering för två: Helt nystekt tuttul med slarvsylta
och hemkärnat smör 125
Varmrökt makrill på potatistoast med löjrom, saltgurka, picklade senapsfrön och äpple 165
Gravad hälleflundra med kräftfritters, rimmad gurka, lagrad ost
och mandel 175
Kyld soppa av gröna tomater med sotad avokado, jalapeño, kålrabbi
och gurka 155
Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter 185
Stuvade makaroner med rödräkor, fänkål, tomat, parmesan
och skaldjurssås 195
Kantarellsmörgås med Västerbottensost, stenbitsrom, rågbröd, dill
och gräddfilskvarg 195
Smörstekt torsk med färskpotatis, hollandaisesås, brödkrutonger
och forellrom 225
Krispig fläsksida med café de Parissås, potatissallad, färsklök
och spetskål 195
Grillad bogfilé av nöt med potatisgratäng, mangold
och fylld champinjon 225
Karamelliserad ugnspannkaka med vit choklad, smultronglass och marinerade jordgubbar 125
Yoghurtparfait med rabarber, mandel och rostad vit choklad 110
Nyfriterad munk med äppelkompott, hasselnötsglass
och hasselnötsgranola 125
Änglamat av lingon, smulade drömmar, maränger, vaniljglass
och kolasås 125
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.