FUJI1669

Lunch

VECKA 4

Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör   65

Struva med vispad kycklinglever och timjan   75

Chips med laxrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   65

 

Bakad kalvcarpaccio med stekt bröd och Saint Agur    90

Råbiff med champinjoner, endive och vit soja majonnäs   150

Råmarinerad kammussla med persiljemajonnäs   120

 

Bogfilé med grönpepparsås, haricot verts och pommes frites   225

Röding med potatispuré, skaldjursbisque och fänkål   235

Friterad kyckling med stuvad spenat, vinägerglaze och råstekt potatis  220

Råbiff med champinjoner, endive, parmesan och vit sojamajonnäs 
och pommes frites   225

Polenta med salsa verde, stekt svartkål och friterad auburgin   195

 

Mandel och blodapelsinkaka med vaniljmousse   80

Chokladmousse med olivolja och havssalt  85

Hasselnötstryffel   25

Småkakor med mandel och choklad   30

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.