FUJI1669

Lunch

VECKA 14

SNACKS

Tartelett med gruyèrekräm, syrad lök och löjrom   75

Petit choux med vispad kycklinglever, portvinslök 
och parmesan   75

Tarte flambée med karamelliserad lök och gruyére   70


FÖRRÄTTER

Rostat brioche med pocherat ägg, hollandaise och forellrom    140

Biffcarpaccio med briochekrutonger gruyére och pinje      165

 

VARMRÄTTER

Friterad kyckling med ljummen potatissallad och chilimajonnäs   215

Ångad kolja med pommes duchesse, vitvinssås och sauterad spenat   235

Halstrad råbiff med pommes frites och dijonnaise   225

Gulärtsfalafel med yoghurt, pickels och tunnbröd   195

Halstrad tonfisksallad med oliver, ägg, avokado 
och fänkålsmajonnäs   205


DESSERT OCH KAFFEGODIS

Peach Melba    90

Choux craqelin med glass och chokladsås   75

Rulltårta   25

Chokladtryffel   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt



Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.