FUJI1669

LUNCH

Vecka 38

Krispig jordärtskocka med brynt smör, gräddfil, picklad fläderblomma 
och löjrom   85

Svenska boquerones på siklöja med örter, citron och espelettepeppar   65

Ankleverkräm med kvittenmarmelad. bittra blad och grillat bröd   65

Liten sallad med gröna blad, cruditéer, örter och en salsa på saltad citron 
och körsbär   55

 

Rostad rödbeta med vattenkrasse, stekt bröd 
och paloisesås   105

Citrusgravad gös med tomatbuljong, rättika och dill   135

Råbiff med libbstickamajonnäs, grillad gurka, sotad salladslök och dill   135

 

Brässerad lammbog med zucchini, bakad tomat, lavendel, friterad potatis 
och lammsky   225

Kryddsotad lax från färöarna med broccoli, smörslungad potatis, inlagd krusbär och vitvinssås  235

Råbiff med libbstickamajonnäs, grillad gurka, sotad salladslök och dill 
– serveras med friterad potatis   230

Grillad kyckling med rotsellerikräm, dragon, endive, picklad senap 
och smörad kycklingbuljong   205

Buljongkokta gotlandslinser med rostad pumpa, purjolök, vinbär, stekta kantareller och rökt smörsås   190

 

Getostmousse med björnbär, kolasås, karamelliserad mandel 
och kardemummamaräng  95

Mandel- och äppelkaka med syltad ingefära, friterad sockersurdeg 
och lättvispad grädde   95

Passionsfruktstryffel   40

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.