
Lunch
VECKA 21
Gruyère petit choux med chilihonung och parmesan 65
Ankleverparfait med grillat bröd och sauternesgelé 85
Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Boquerones och sardeller på grillat bröd 95
Friterad bläckfisk med chilimajonnäs och citron 100
Tonfiskcarpaccio med kapris, citron, lök och olivolja 140
Råbiff med grillad spetskål, harissa och yoghurtmajonnäs 135
Torskmousseline med skaldjurssås och potatis 235
Risotto med grön sparris, parmesan och crudite 195
Råbiff med grillad spetskål, harissa och yoghurtmajonnäs
– serveras med pommes frites 230
Fläskkotlett med kryddsmör, fläsksky och rostad potatis 240
Räksallad med ägg, avokado, tomatar, krutoner
och Rhode islandmajonnäs 225
Crème caramel 80
Vaniljglass med karamellsås och drömmar 85
Citronpaj med lättvispad grädde 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med choklad 25
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.