FUJI1669

Lunch

VECKA 3

Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör   65

Struva med vispad kycklinglever och timjan   75

Chips med laxrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   65

 

Bakad kalvcarpaccio med stekt bröd och Saint Agur    90

Råbiff med inlagd gulbeta, kapris, dijonnaise   150

Råmarinerad kammussla med persiljemajonnäs   120

 

Schnitzel med rostad potatis, cafe de Paris-sås och castelfranco  225

Regnbåge med potatispuré, skaldjursbisque och fänkål   235

Blåmusslor med libbsticka, majonnäs och pommes frites  220

Råbiff med inlagd gulbeta, kapris, dijonnaise och pommes frites   225

Polenta med salsa verde, stekt svartkål och friterad auburgin   195

 

Mandel och blodapelsinkaka med vaniljmousse   80

Tiramisu   85 

Hasselnötstryffel   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.