FUJI1669

Lunch

VECKA 49

SNACKS

Tartelett med gruyèrekräm, syrad lök och löjrom   75

Friterad bläckfisk med harissamajonnäs      75

Sobrasada med smörstekt bröd och honung    65


FÖRRÄTTER

Patè med fläsklägg, portvinslök och pistage    145

Gubbröra med kavring, dill och brynt smör     140

Råbiff med rödbetor, kapris, persilja, rödlök, äggula  120

 

VARMRÄTTER

Rostad kycklinglår med bakat kål, potatis, karljohansvamp, grönpepparsås och dragon   225

Bakad kolja med Sandefjord sås, bakad blomkål, basilika 
och potatis    215

Råbiff med rödbetor, kapris, persilja, rödlök, äggula
 och pommes frites   215

Ärtsoppa med mejramfärskost, skogschampinjoner 
och cidervinägersenap  185

Grönkålsallad med citroninkokt morot, getostdressing, rökta mandlar, kronärtskocka och dragon    175


DESSERT OCH KAFFEGODIS

Crêpe Suzette med Grand Marnier   85

Schackruta   25

Chokladtryffel med apelsin  25

Hallonmazarin   35

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.