
Lunch
VECKA 49
SNACKS
Tartelett med gruyèrekräm, syrad lök och löjrom 75
Friterad bläckfisk med harissamajonnäs 75
Sobrasada med smörstekt bröd och honung 65
FÖRRÄTTER
Patè med fläsklägg, portvinslök och pistage 145
Gubbröra med kavring, dill och brynt smör 140
Råbiff med rödbetor, kapris, persilja, rödlök, äggula 120
VARMRÄTTER
Rostad kycklinglår med bakat kål, potatis, karljohansvamp, grönpepparsås och dragon 225
Bakad kolja med Sandefjord sås, bakad blomkål, basilika
och potatis 215
Råbiff med rödbetor, kapris, persilja, rödlök, äggula
och pommes frites 215
Ärtsoppa med mejramfärskost, skogschampinjoner
och cidervinägersenap 185
Grönkålsallad med citroninkokt morot, getostdressing, rökta mandlar, kronärtskocka och dragon 175
DESSERT OCH KAFFEGODIS
Crêpe Suzette med Grand Marnier 85
Schackruta 25
Chokladtryffel med apelsin 25
Hallonmazarin 35
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.