
Lunch
VECKA 13
Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör 65
Struva med vispad kycklinglever och timjan 75
Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Viltpaté med cornichons, grov senap och crustiner 90
Tonfiskcarpaccio med krutonger, kapris, pinjenötter
och parmesan 140
Råbiff med tartarsås, silverlök och persiljesallad 150
Friterad zucchini med ramslöksmajonnäs 110
Stenbitsrom med syrad rabarbergrädde och svartkål 125
Fish and chips 225
Steak frites med Cafe de Paris-smör och rödvinssky 235
Kräm på cocobönor med rödbetor, fetaost och mandlar 195
Råbiff med tartarsås, silverlök och persiljesallad – serveras
med pommes frites 225
Kikärtor med inkokta kronärtskockor, aubergine, mozzarella, bakad tomat
och krutonger 220
Crème caramel 80
Rabarberrulltårta 85
Chokladmousse med olivolja och havssalt 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med mandel och choklad 30
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.