
LUNCH
Vecka 38
Krispig jordärtskocka med brynt smör, gräddfil, picklad fläderblomma
och löjrom 85
Svenska boquerones på siklöja med örter, citron och espelettepeppar 65
Ankleverkräm med kvittenmarmelad. bittra blad och grillat bröd 65
Liten sallad med gröna blad, cruditéer, örter och en salsa på saltad citron
och körsbär 55
Rostad rödbeta med vattenkrasse, stekt bröd
och paloisesås 105
Citrusgravad gös med tomatbuljong, rättika och dill 135
Råbiff med libbstickamajonnäs, grillad gurka, sotad salladslök och dill 135
Brässerad lammbog med zucchini, bakad tomat, lavendel, friterad potatis
och lammsky 225
Kryddsotad lax från färöarna med broccoli, smörslungad potatis, inlagd krusbär och vitvinssås 235
Råbiff med libbstickamajonnäs, grillad gurka, sotad salladslök och dill
– serveras med friterad potatis 230
Grillad kyckling med rotsellerikräm, dragon, endive, picklad senap
och smörad kycklingbuljong 205
Buljongkokta gotlandslinser med rostad pumpa, purjolök, vinbär, stekta kantareller och rökt smörsås 190
Getostmousse med björnbär, kolasås, karamelliserad mandel
och kardemummamaräng 95
Mandel- och äppelkaka med syltad ingefära, friterad sockersurdeg
och lättvispad grädde 95
Passionsfruktstryffel 40
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.