
Lunch
VECKA 25
Gruyère petit choux med chilihonung och parmesan 65
Ankleverparfait med grillat bröd och sauternesgelé 85
Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Blåmusslor med aioli, stekt bröd och gremolata 110
Grön sparris med ricotta och sardeller 120
Gravad lax med hovmästarsås, lök, potatis, gräddfil och kavering 140
Råbiff med inlagda gulbetor, kapris, lök och dijonnaise 135
Friterad kolja med dansk remoulad, gröna ärtor
och pommes frites 235
Grillad spetskål med sparris, bakat ägg, krutonger, smörsås och dill 195
Råbiff med inlagde gulbetor, kapris, lök och dijonnaise
– serveras med pommes frites 230
Grillad fläskkarré med grönpepparsås, pommes
och tomatsallad 240
Gravad lax med hovmästarsås, lök, potatis, gräddfil och kavring 225
Chokladpudding med jordgubbar och lättvispad grädde 80
Vaniljglass med karamellsås och drömmar 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med choklad 25
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.