
Lunch
VECKA 16
Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör 65
Struva med vispad kycklinglever och timjan 75
Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Viltpaté med cornichons, grov senap och crustiner 90
Tonfiskcarpaccio med krutonger, kapris, pinjenötter och parmesan 140
Matjesill med gräddfil, rödlök, kavring, wrångebäcksost
och potatiskrutonger 110
Stekt strömming med lingon, gurka, pepparrot och potatispuré 225
Friterad kycklingmacka med chilimajonnäs och sallad 235
Gnocchi med ramslök och parmesan 195
Halstrad råbiff med vitlökssmör och tomatsallad
– serveras med pommes frites 225
Helstekt fläskkarré med gräddsås, vinbärsgelé och potatis 220
Crème caramel 80
Rabarberrulltårta 85
Chokladmousse med olivolja och havssalt 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med mandel och choklad 30
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.