
LUNCH
Vecka 41
Krispig jordärtskocka med brynt smör, gräddfil, picklad fläderblomma
och löjrom 110
Boquerones på siklöja med örter och citron 75
Vispad ankleverkräm med kvittenmarmelad, bitter sallad och grillat bröd 85
Liten sallad med gröna blad, cruditéer, örter och en salsa på saltad citron
och körsbär 65
Grillad rotselleri med rökt mandel, äpple, gräslök
och miso-smörsås 110
Confiterad portabello med brynt smör, regnbågslaxrom, friterad lök
och persiljesallad 125
Råbiff med jordärtskocksmajonnäs, picklade blåbär, dill
och friterad jordärtskocka 135
Bakad röding med blomkålskräm, potatis, vinegrätt på brynt smör, soja, sardell, russin och citron 245
Brässerad griskind med cocobönor, morot, gulbeta, parmesan och sallad 235
Grillad flankstek med bakad bifftomat, dragonmajonnäs, friterad potatis
och rödvinsky 245
Apelsin- och ingefärsglacerad grillad morot med svarta bönor, morotskräm, picklad senap och dillveloute 195
Råbiff med jordärtskocksmajonnäs, picklade blåbär, dill och friterad jordärtskocka – serveras med friterad potatis 210
Bananglass med dulce de leche och sockerstekt bröd 75
Mandel- och äppelkaka med syltad ingefära, friterad sockersurdeg och lättvispad grädde 95
Struva med chokladkräm 45
Ryttarkaka 35
Krämig passionsfruktstryffel 40
Småkaka rullad i lavendelsocker 25
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.