FUJI1669

Lunch

VECKA 21

SNACKS

Tartelett med gruyèrekräm, syrad lök och löjrom   75

Petit choux med vispad kycklinglever, portvinslök 
och parmesan   75


FÖRRÄTTER

Friterad glasräka och bläckfisk med habanerosalsa   140

Crudo på kammussla med saltade hallon och chili  120 

Råbiff med cornichons, sambal badjak, äggula och friterad jordärtskocka   150

 

VARMRÄTTER

Secreto med pepparsås, pommes frites och sallad   215

Röding med sparris, spritärter, gurka och smörsås   235

Råbiff med cornichons, sambal badjak, äggula, friterad jordärtskocka, gem sallad och yoghurtmajonäs    225

Matjessill med gräddfil, ägg, rödlök, brynt smör, dill 
och kavringskrisp   200

Hummus med friterad aubergin, zucchini, tahinidressing 
och harissavinägrett   195

Varmrökt regnbåge med kokt potatis, kapris, ägg, mandlar och sallad   235


DESSERT OCH KAFFEGODIS

Choux craqelin med glass och chokladsås   75

Rabarber clafoutis med punschgrädde   90

Rulltårta   25

Hallongrotta   25

Chokladtryffel   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt



Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.