FUJI1669

Lunch

LUNCH MENY VECKA 23

SNACKS

Friterade ”kroppkakor” med västerbottensost och löjrom   85

Gougéres fyllda med tupplevermousse, portvinskokt lök och krasse   65

Friterade brytbönor med yoghurt, citron och lökaska  60

Spansk Oxfuet    65

 

FÖRRÄTT

Crudité på broccoli, fänkål och endiv med libbsticka, parmesan och gulärtskräm   120

Citrongravad lax med syrad grädde, gräslök och örtkrust   135

Grovmald råbiff med gulbetor, kapris, silverlök och cornichons    140

 

VARMRÄTT

Klassisk råbiff med dijonnaise och pommes frites   210

Ärtskottssallad med stracciatella, mynta, fänkål, valnötter och selleri  165

Stekt strömming med potatispuré, brynt smör och dill  195

Fläskschnitzel med grillad spetskål, pesto och örtsmör   205

Glaserad morot med grillad färsklök, hummus, fetaost, solrosfrön och yoghurt   175

 

KAFFEGODIS

Chokladparfait på choklad och mandelbotten  75

Crêpes brûlée   95

Choklad och mandel tarte   25

Kolasnitt   25

Chokladtryffel   25

Hasselnötstryffel   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00–17:00 mån-fre.
Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.
 

Avvikande öppettider:

 

Stängt under midsommar, 24-26 juni
Sommaruppehåll: 9 - 31 juli