Lunch
VECKA 4
Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör 65
Struva med vispad kycklinglever och timjan 75
Chips med laxrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Bakad kalvcarpaccio med stekt bröd och Saint Agur 90
Råbiff med champinjoner, endive och vit soja majonnäs 150
Råmarinerad kammussla med persiljemajonnäs 120
Bogfilé med grönpepparsås, haricot verts och pommes frites 225
Röding med potatispuré, skaldjursbisque och fänkål 235
Friterad kyckling med stuvad spenat, vinägerglaze och råstekt potatis 220
Råbiff med champinjoner, endive, parmesan och vit sojamajonnäs
och pommes frites 225
Polenta med salsa verde, stekt svartkål och friterad auburgin 195
Mandel och blodapelsinkaka med vaniljmousse 80
Chokladmousse med olivolja och havssalt 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med mandel och choklad 30
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.