FUJI1669

Lunch

VECKA 9

Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör   65

Struva med vispad kycklinglever och timjan   75

Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   65

 

Vildsvinspaté med cornichons, grov senap och crustiner   90

Rencarpaccio med stenbitsrom, äggula, krutonger och rödlök   130

Biff tartar med pecorinomajonnäs, svarta oliver och jordärtsskocka  150

Friterad bläckfisk med rostad tomat och chilimajonnäs   120

 

Stekt spätta med kapris, chili, vitlök, bryntsmör och potatis   225

Top blade med bakad lök, morot, ruccola, persilja, pepparrot 
och rostad potatis   235

Socca med ostronskivling, abuergine, gruyereoch örtsallad   220

Biff tartar med pecorinomajonnäs, svarta oliver, jordärtsskocka 
och pommes frites   225

Vrångebäckcrêpe med bittersallad och hasselnötter    220

 

Fattiga riddare med bittermandelsås  80

Mandel och apelsinkaka med vaniljmousse  85

Chokladmousse med olivolja och havssalt  85

Hasselnötstryffel   25

Småkakor med mandel och choklad   30

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.