FUJI1669

Lunch

VECKA 16

Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör   65

Struva med vispad kycklinglever och timjan   75

Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   65

 

Viltpaté med cornichons, grov senap och crustiner   90

Tonfiskcarpaccio med krutonger, kapris, pinjenötter och parmesan      140

Matjesill med gräddfil, rödlök, kavring, wrångebäcksost 
och potatiskrutonger   110

 

Stekt strömming med lingon, gurka, pepparrot och potatispuré    225

Friterad kycklingmacka med chilimajonnäs och sallad   235

Gnocchi med ramslök och parmesan   195

Halstrad råbiff med vitlökssmör och tomatsallad  
 – serveras med pommes frites   225

Helstekt fläskkarré med gräddsås, vinbärsgelé och potatis   220

 

 Crème caramel    80

Rabarberrulltårta   85

Chokladmousse med olivolja och havssalt  85

Hasselnötstryffel   25

Småkakor med mandel och choklad   30

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.