FUJI1669

Lunch

VECKA 25

Gruyère petit choux med chilihonung och parmesan   65

Ankleverparfait med grillat bröd och sauternesgelé   85

Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   65

 

Blåmusslor med aioli, stekt bröd och gremolata   110

Grön sparris med ricotta och sardeller   120

Gravad lax med hovmästarsås, lök, potatis, gräddfil och kavering   140

Råbiff med inlagda gulbetor, kapris, lök och dijonnaise   135

 

Friterad kolja med dansk remoulad, gröna ärtor 
och pommes frites   235

Grillad spetskål med sparris, bakat ägg, krutonger, smörsås och dill   195

Råbiff med inlagde gulbetor, kapris, lök och dijonnaise
 – serveras med pommes frites   230

Grillad fläskkarré med grönpepparsås, pommes 
och tomatsallad   240

Gravad lax med hovmästarsås, lök, potatis, gräddfil och kavring   225

 

Chokladpudding med jordgubbar och lättvispad grädde   80

Vaniljglass med karamellsås och drömmar  85

Hasselnötstryffel   25

Småkakor med choklad   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt


Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.