LUNCH
Vecka 48
Ankrillette med dragonsyrad silverlök, örtsallad, dijonmajonnäs
och grillat bröd 95
Friterad potatisterrine med gruyèrekräm
och inlagda vinbär 95
Boquerones på siklöja, citron och örter 75
Liten sallad med gröna blad, cruditeer, örter
och harissavinägrett 65
Inkokt röding med grillad grädde, rostad gulbeta, picklad kantarell
och kavring 135
Bakad pumpa med grillade brödkrutonger, dill, gräslök
och smörsås 110
Råbiff med persilja, pommes alumettes, parmesanmajonnäs, silverlök och varm kycklingsky 135
Gräddig fiskgryta med potatis, morot, fänkål
och saffransmajonnäs 245
Friterad fläskschnitzel med rostad potatis, tomat, kryddsmör och skysås 230
Grillad kyckling med jordärtskockskräm, bakad purjolök
och Albuferasås 220
Rostade rödbetor med bearnaisesås, rödvinskokta gotlandslinser
och broccoli 195
Råbiff med persilja, pommes alumettes, parmesanmajonnäs, silverlök och varm kycklingsky - serveras med pommes frites 210
Körsbärsgalette med lättvispad grädde 95
Kardemumma-småkaka 25
Mjuk svartvinbärskaka 35
Krämig passionsfruktstryffel 40
Smultronglass med mandelkaka, lättvispad grädde och maräng 75
Wrångebäcksost med kvittenmarmelad 85
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.