FUJI1669

LUNCH

Vecka 41

Krispig jordärtskocka med brynt smör, gräddfil, picklad fläderblomma 
och löjrom   110

Boquerones på siklöja med örter och citron 75

Vispad ankleverkräm med kvittenmarmelad, bitter sallad och grillat bröd   85

Liten sallad med gröna blad, cruditéer, örter och en salsa på saltad citron 
och körsbär   65

 

Grillad rotselleri med rökt mandel, äpple, gräslök 
och miso-smörsås   110

Confiterad portabello med brynt smör, regnbågslaxrom, friterad lök 
och persiljesallad   125

Råbiff med jordärtskocksmajonnäs, picklade blåbär, dill 
och friterad jordärtskocka   135

 

Bakad röding med blomkålskräm, potatis, vinegrätt på brynt smör, soja, sardell, russin och citron   245

Brässerad griskind med cocobönor, morot, gulbeta, parmesan och sallad  235

Grillad flankstek med bakad bifftomat, dragonmajonnäs, friterad potatis 
och rödvinsky  245

Apelsin- och ingefärsglacerad grillad morot med svarta bönor, morotskräm, picklad senap och dillveloute   195

Råbiff med jordärtskocksmajonnäs, picklade blåbär, dill och friterad jordärtskocka   – serveras med friterad potatis   210
 

Bananglass med dulce de leche och sockerstekt bröd   75

Mandel- och äppelkaka med syltad ingefära, friterad sockersurdeg och lättvispad grädde   95

Struva med chokladkräm   45

Ryttarkaka   35

Krämig passionsfruktstryffel   40

Småkaka rullad i lavendelsocker   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.