
Lunch
VECKA 9
Gruyère petit choux med parmesan och vitlökssmör 65
Struva med vispad kycklinglever och timjan 75
Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök 65
Vildsvinspaté med cornichons, grov senap och crustiner 90
Rencarpaccio med stenbitsrom, äggula, krutonger och rödlök 130
Biff tartar med pecorinomajonnäs, svarta oliver och jordärtsskocka 150
Friterad bläckfisk med rostad tomat och chilimajonnäs 120
Stekt spätta med kapris, chili, vitlök, bryntsmör och potatis 225
Top blade med bakad lök, morot, ruccola, persilja, pepparrot
och rostad potatis 235
Socca med ostronskivling, abuergine, gruyereoch örtsallad 220
Biff tartar med pecorinomajonnäs, svarta oliver, jordärtsskocka
och pommes frites 225
Vrångebäckcrêpe med bittersallad och hasselnötter 220
Fattiga riddare med bittermandelsås 80
Mandel och apelsinkaka med vaniljmousse 85
Chokladmousse med olivolja och havssalt 85
Hasselnötstryffel 25
Småkakor med mandel och choklad 30
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.